Lociraj popust iPhone
Korisnik: Lociraj popust iPhone
Godina: 03.11.2011.
Kategorija: iPad/iPhone,
Objavljena je nova iPhone aplikacija "Lociraj popust" koja omogućuje pronalazak proizvoda i usluga koje su na popustu u Vašoj blizini, odnosno na nekoj određenoj udaljenosti od vaše trenutne lokacije. Omogućeno je pretraživanje po kategorijama/podkategorijama, te po ključnim rječima. I sve to u nekoliko sekundi, nekoliko pokreta prstima, bez nahodavanja po gradu i obilaženja svih dućana i ručnog zapisivanja cijena.




Kad pronađete zanimljivi popust, direktno iz aplikacije možete nazvati prodavača i detaljnije se raspitati o ponudi. Možete poslati i e-mail, a informaciju o popustu možete podijeliti i sa svim svojim prijateljima na facebooku, twiteru ili ga jednostavno proslijediti SMS-om ili e-mailom. Aplikacija vas pomoću karte i uputa o vožnji i kompasa precizno navodi do lokacije na kojoj se nalazi proizvod na popustu koji ste odlučili kupiti.

S našom aplikacijom kupovina postaje istinsko zadovoljstvo, i što je najvažnije štedite novac i vrijeme, koje je neprocjenjivo. Uz to, cijeli projekt ima i ekološku dimenziju, jer naša aplikacija puno učinkovitiji način oglašavanja od klasičnog načina tiskanja i distribuiranja promotivnih kataloga, letaka i kupona kojima se zatrpavaju naši poštanski sandučići. S našom aplikacijom će to, uvjereni smo, postati prošlost.

Ostale reference Globaldizajna
Prethodna Sve Sljedeća