Nova adresa
Globaldizajn d.o.o.
Bani 75, Buzin
10000 Zagreb

Želite postati naš korisnik?

* Kontaktirat ćemo Vas u roku 24h!

Globaldizajn d.o.o.
Bani 75, Buzin
10000 Zagreb, Hrvatska

tel: +385 1 2222 800
fax: +385 1 2222 806

info@globaldizajn.hr

Globaldizajn i ove godine dobitnik VIDI TOP 100 nagrada

I ove smo godine dobitnici više nagrada na VIDI TOP 100 natječaju. Izazov je bio uistinu velik, pošto se na ovogodišnji natječaj prijavilo čak 1737 web stranica, no članovi žirija prepoznali su dostignuća i kvalitetu i naših stranica.

Nagradu najbolje stranice u kategoriji "Znanost, obrazovanje i kultura" osvojio je CMJ - Croatian Medial Journal. Časopis CMJ (Croatian Medical Journal) internacionalni je on-line časopis u kojem, prije objave, članke pregledavaju kolege stručnjaci iz susjednih zemalja. Časopis izlazi 6 puta godišnje i sadrži zanimljive članke iz raznih područja medicinske znanosti.

U kategoriji "Mediji, novosti, oglasnici" nagrađeni su Nestali.hr - tražilica, profili nestalih i savjeti stručnjaka omogućuju jednostavniju i bržu komunikaciju s organima vlasti RH.

Villa Dubrovnik osvojila je nagradu kao jedna od najboljih u kategoriji "Turizam i putovanja", predstavljajući odredište privatnosti, luksuza i elegancije.

Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije (HAKOM) nagrađena je u kategoriji "Vladine organizacije, državne institucije i javni servisi".

Najbolje od najboljih:VIDI Top 100: