Nova adresa
Globaldizajn d.o.o.
Bani 75, Buzin
10000 Zagreb

Želite postati naš korisnik?

* Kontaktirat ćemo Vas u roku 24h!

Globaldizajn d.o.o.
Bani 75, Buzin
10000 Zagreb, Hrvatska

tel: +385 1 2222 800
fax: +385 1 2222 806

info@globaldizajn.hr

Deset hrvatskih tvrtki dobilo AAA certifikat poslovne izvrsnosti

Deset hrvatskih tvrtki dobilo je danas prvi put AAA certifikat poslovne izvrsnosti koje dodjeljuje tvrtka Bisnode Hrvatska, izvijestili su iz te tvrtke.Certifikat su dobile tvrtke Globaldizajn, Koios savjetovanje, Texel, Press Clipping, Servier Pharma, MKD-Biro, Asseco SEE, Autokuća Pavlinić-Sopić, Armatura-Servis i Otkupna satnica-Metali.

Certifikat bonitetne izvrsnosti jedan je od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja te je međunarodno priznata oznaka poslovne izvrsnosti poslovnog subjekta, navodi se u priopćenju.Certifikat bonitetne izvrsnosti temelji se na analizi financijskih izvještaja za prošlu godinu te prognoze uspješnosti u poslovanju za sljedećih 12 mjeseci.

Uvođenje certificiranja najboljih poduzeća u Hrvatskoj od posebnog je značaja i iz perspektive skorašnjeg ulaska u EU jer se tvrtkama nositeljima dodatno 'otvaraju vrata' poslovanja na EU tržištu, napominje se u priopćenju.

Direktor Bisnode Hrvatska Benjamin Cerovac kazao je kako se projekt provodi već treću godinu, a neposredno pred ulazak Hrvatske u EU, dodijeljeni su i prvi certifikati.Naglasio je kako je želja Bisnode da se funkcionalnost, modeli i informacije koje sadrže analitičko podatkovni sustavi tvrtke iskoriste za promicanje izvrsnosti u gospodarstvu.U svjetlu predstojećeg ulaska Hrvatske u EU, dobivanje AAA certifikata poslovne izvrsnosti omogućit će prepoznavanje ovih tvrtki kao kvalitetnih i uspješnih, čime se značajno skraćuju svi eventualni postupci provjera te se olakšava i ubrzava mogućnost sklapanja poslovnih aranžmana sa stranim partnerima.

Tvrtka Bisnode Hrvatska dio je međunarodne grupe Bisnode AB, najvećeg europskog ponuđača poslovnih i bonitetnih informacija sa sjedištem u Stockholmu. Bisnode AB je na europskom tržištu informacija prisutan od 1989. godine i okuplja više od 3100 stručnjaka iz 19 europskih država.

Vijest su objavili: