Microsoft certifikat

Microsoft certified professional

Certifikat koji obuhvaća znanje i stručnost u korištenju niza Microsoft proizvoda, tehnologija i rješenja. Zaposlenici Globaldizajna stekli su certifikat kojim su usavršili postojeće i stekli nove kompetencije.
Microsoft certifikat

Microsoft technology associate

MTA certifikat obuhvaća širok spektar temeljnih tehničkih koncepata, procjene i validacije osnovnih tehničkih znanja, kao i poboljšanje tehničke vjerodostojnosti.
Globaldizajn d.o.o. - nositelj AAA certifikata

AAA certifikat

Globaldizajn je 28. lipnja 2018. godine četvrti put za redom dobio prestižnu bonitetnu ocjenu AAA, sukladno međunarodnom sustavu ocjenjivanja boniteta tvrtke Bisnode. Certifikat bonitetne izvrsnosti jedan je od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja.

ISO 14001:2015 certifikat

Sukladno hrvatskoj zakonskoj regulativi i međunarodno priznatoj ISO normi 14001:2015, Globaldizajn d.o.o. provodi politiku zaštite okoliša. Iskustva u primjeni sustava upravljanja okolišem potvrđuju kako je to odličan okvir za inovativni razvoj baziran na ideji zaštite okoliša, sprječavanja onečišćenja ili zaštite prirodnih resursa. Ona daje okvir za strukturiran i sustavan pristup i upravljanje interakcijama između organizacije i okoliša. A okoliš je zemlja, zrak, voda, biljni i životinjski svijet ali i ljudi koji tu žive. Ova norma je također kompatibilna s drugim sustavima upravljanja.
UNICERT ISO 9001

ISO 9001:2015 certifikat

Globaldizajnu je nakon provedenog audita sustava upravljanja dodijeljen ISO 9001:2015 certifikat koji postavlja kriterije za sustav kvalitete upravljanja. Standard se temelji na više principa kvalitete upravljanja, uključujući usmjerenost kupcima, motivaciju uprave, usmjerenost procesu i kontinuirani razvoj.

TRUSTWAVE certifikat

Na temelju procedura i tehničkog sustava kao i načina poslovanja u području online trgovine, Globaldizajnu je svojim kompetencijama i usklađenosti s PCI DSS procedurom pripao TrustWave certifikat.

ISO 27001:2013 certifikat

Globaldizajnu je nakon provedenog audita dodijeljen ISO 27001:2013, norma koja usvaja procesni pristup pri implementaciji, djelovanju, nadziranju, održavanju i poboljšavanju sustava upravljanja sigurnošću informacija.
ISO 20000-1 - Sustav upravljanja IT uslugama

ISO 20000-1 certifikat - Sustav upravljanja IT uslugama

ISO 20000-1 je međunarodni standard koji definira potrebe organizacije ili tvrtke za razvojem, implementacijom, održavanjem i neprekidnim poboljšavanjem sustava upravljanja IT uslugama.
Zahtjevi ISO 20000-1 uvjetuju procesni pristup prilikom uspostavljanja, implementacije, definiranja operativnih procedura, nadzora, pregledavanje i održavanje sustava upravljanja IT uslugama koje oragnizacija ili tvrtka pruža. Ispunjavanjem zahtjeva standarda definiraju se svi procesi, od glavnih procesa do procesa za upravljanje problemima.