Snaga GlobalAdmina-a

GlobalAdmin je Web CMS (Content Management System) – sustav za upravljanje sadržajem na Webu. On omogućava korisnicima brzo i efikasno postavljanje novih i mijenjanje postojećih sadržaja na web stranicama. Svaki korisnik s osnovnim znanjima rada na računalu upotrebom GlobalAdmina može u potpunosti savladati proces promjene sadržaja na web stranicama bez upotrebe dodatnih alata (HTML editora, FTP klijenta...) i poznavanja programskih jezika (ASP, PHP...).

Rad s GlobalAdmin-om je vrlo lak i jednostavan, a odvija se preko web sučelja. Dovoljno je odsurfati na web adresu GlobalAdmin-a, autorizirati se pomoću korisničkog imena i lozinke te započeti s radom.

Jednostavnost izvedbe sučelja omogućuje svim profilima korisnika da vrlo brzo savladaju rad u ovoj web aplikaciji, a tome pridonosi i njegova sličnost s ostalim poznatim uredskim programskim alatima. Svaki registrirani korisnik GlobalAdmin sustava dobiva i besplatnu edukaciju za upotrebu ove aplikacije, a podrška  naših stručnjaka dostupna je u bilo koje vrijeme što omogućava trenutno rješavanje bilo kakvih nejasnoća ili problema na koje korisnik može naići.

GlobalAdmin podržava Microsoft platformu (ASP.NET i MS-SQL baza podataka) te bilo koji drugi operativni sustav koji podržava Java i MySQL tehnologiju. Hardversku platformu sačinjava nekoliko web poslužitelja iznimne snage i brzine što osigurava GlobalAdminu mogućnost da funkcionira brzo i efikasno za istovremeni rad velikog broja korisnika. Brzina, pouzdanost i jednostavnost su glavne kvalitete ovog sustava te je zbog njih GlobalAdmin čvrsto zauzeo svoje mjesto na tržištu...