Globaldizajn izradio 12 najboljih hrvatskih web stranica

Zagreb, 19. prosinca 2006. – Globaldizajn je projektirao i izradio 12 nagrađenih web stranica na jučer održanom Hrvatskom nacionalnom internet natječaju Vidi Web Top 100.

Nagradu Najbolja od najboljih web stranica u 2006. godini osvojili su financijski web Raiffeisen banke portal www.limun.hr i web stranica Saveza udruga za zaštitu životinja grada Zagreba www.suza.hr. Nagradu VIDI TOP 100 osvojile su WEB stranice Erste factoring i Volksbank web stranice u kategoriji Financijskih institucija, Hrvatska pošta i Hrvatski zavod za zapošljavanje u kategoriji Nevladinih i državnih institucija, Crnojević-Maretić auto-posada, Šebalj-Klinc auto posada, Auto motor i sport magazin i Autonet news portal u kategoriji Auto-moto, Otvoreni radio u kategoriji Zabava, moda, glazba; te web stranica Globaldizajna u kategoriji Korporativnih stranica.

"Činjenica da je nezavisni stručni žiri sastavljen od urednika uglednih hrvatskih stručnih časopisa, znanstvenika i novinara nagradio web stranice temeljene na "Globaladmin" sustavu upravljanja sadržajem je veliko priznanje za naše dizajnere i programere koji su taj sustav razvili." – izjavio je Aleksandar Varga, direktor Globaldizajna.

Globaldizajn je hrvatska tvrtka koja se bavi dizajnom, izradom i održavanjem web stranica i web portala temeljenih na Globaladmin sustavu upravljanja sadržajem (Content Management System), po sistemu „ključ u ruke“. Tvrtka trenutačno ima više od 200 instalacija za web portale i web stranice korisnika iz zemlje i inozemstva.
 
VIDI Top 100:   Najbolje od najboljih: