IZRADITE NOVI WEB SHOP, WEB STRANICU ILI APLIKACIJU PREKO WEB VAUČERA ZA DIGITALIZACIJU
VI ODABERITE GLOBALDIZAJN, A MI ĆEMO NAJBOLJA DIGITALNA RJEŠENJA ZA VAS 😊
Bili mali ili veliki poduzetnici, digitalizacija poslovanja važna je stavka za uspješnost u današnjem svijetu napretka digitalnih tehnologija te postizanja konkurentnosti na tržištu. Kao odgovor na pandemiju te poteškoće nastale u poslovanju, u najavi je natječaj za digitalizaciju poduzetništva u 2022. godini – WWW vaučeri. Prijavite se na vrijeme te se uz tim Globaldizajn stručnjaka kvalitetno pripremite.

Što su web vaučeri?
Web vaučeri su bespovratna sredstva za mikro, male i srednje poduzetnike kojima se osigurava financijska podrška s ciljem digitalne transformacije hrvatskih poduzeća.
Koji je iznos web vaučera?
  1. Vaučeri za digitalni marketing – do 75.000,00 kn
  2. Vaučeri za poboljšanje digitalnih vještina – do 76.000,00 kn
  3. Vaučer za strategiju digitalne transformacije – do 75.000,00 kn
  4. Vaučer za kibernetičku sigurnost – do 110.000,00 kn
  5. Vaučeri za ravoj ili primjenu složenih digitalnih proizvoda ili usluga – do 150.000,00 kn
Koji je cilj svakog pojedinog vaučera?
  1. Omogućavanje razvoja digitalnog marketinga (izrada ili unaprijeđenje web stranica, mobilnih aplikacija, web shopova..).
  2. Pomoć zaposlenicima u jačanju digitalnih vještina; edukacija oko dizajna softvera i upravljanje podacima, umjetna inteligencija, sigurnost te nove digitalne vještine.
  3. Izrada i oblikovanje strategije digitalizacije, ispitivanje održivosti ideja i sl.
  4. Povećanje kibernetičke sigurnosti uvođenjem sigurnosnih provjera (propusnost podataka, izrada tehničkih i sigurnosnih izvješća, penetracijska ispitivanja..).
  5. Podržavanje istraživačkih i razvojnih pilot projekata za složene digitalne proizvode i usluge; npr nastali materijalni troškovi prilikom izrada prototipa.
 
Što učiniti po pitanju web vaučera?
Sve što trebate učiniti jest obratiti se tvrtki Globaldizajn, a mi ćemo Vas provesti kroz sve korake te Vam maksimalno olakšati cijeli proces – od prijave projekta, preko organizacije, smišljanja i pripreme svih materijala pa sve do provedbe projekta u najkraćem mogućem roku. Imajte na umu da smo vrlo popunjeni sa zahtjevima od trenutka kad je natječaj raspisan, stoga nam se javite što prije te osigurajte svoje mjesto.
 
 
*natječaj za vaučere još nije otvoren te su sve informacije na temelju dosadašnjih WWW vaučera uz moguće minimalne promjene
* poduzeće može iskoristiti najviše dva različita vaučera po pozivu
 

Javite nam se za ponudu

Ili nas kontaktirajte telefonom na 01 2222 800 ili e-mailom info@globaldizajn.hr