Dosta ti je dosadnih poslova?
Zaposli se u Globaldizajnu i radi na internacionalnim projektima u ugodnoj atmosferi te svakodnevno uči od ponajboljih stručnjaka.
Pogledaj otvorene pozicije
Ništa ne odgovara tvojem opisu?
Nemoj da te to spriječi u prijavi! Volimo upoznavati nove ljude, pridonijeti razvoju njihovih talenata kao i učiti nove stvari. Javi nam se i napomeni što bi volio/la raditi u našem kolektivu. Prijavi se
Zašto Globaldizajn?
Opuštena radna atmosfera, vrhunska radna ekipa koja posao odrađuje na najvišem nivou profesionalnosti, prilikom koje koristi najmoderniju tehnologiju. Dugogodišnje radno iskustvo i preko 500 zadovoljnih klijenata uz niz nagrađivanih webova i aplikacija. Mogućnost napredovanja, usavršavanja i razvijanja talenata, kao i okruženje u kojem ne samo da se cijene, već su i poželjne vlastite ideje, proaktivnost i inicijativa uz razne druge benefite.

Ako i dalje misliš da je ovo samo slovo na ekranu, prijavi se i uvjeri sam u sve što nudimo!
Zašto Globaldizajn?, slika 1
Ponosni smo jer imamo
godina tradicije
dugogodišnjih korisnika
višegodišnji AAA certifikat
vrhunsku ekipu
Što kažu Globaldizajnovci?
Vedran
Front-end developer
"Uz ugodno radno okruženje i uvijek prisutan timski rad svaki zadatak rješavam s užitkom. Ako želiš slobodu za ostvarivanje svojih punih potencijala, Globaldizajn neka bude tvoj prvi odabir!"
Što kažu Globaldizajnovci?
Bojan
Web developer
"Svaki zadatak odrađujem brzo i efikasno. Sviđa mi se mogućnost odabira projekata i raznolikost zadataka. Dobar je osjećaj kada sa svojim nadređenima možeš imati friendly odnos te u svakom trenutku zatražiti mišljenje ili dobiti potrebne informacije."