Dosta ti je dosadnih poslova?
Zaposli se u Globaldizajnu i radi na internacionalnim projektima u ugodnoj atmosferi te svakodnevno uči od ponajboljih stručnjaka.
Pogledaj otvorene pozicije
Ništa ne odgovara tvojem opisu?
Nemoj da te to spriječi u prijavi! Volimo upoznavati nove ljude, pridonijeti razvoju njihovih talenata kao i učiti nove stvari. Javi nam se i napomeni što bi volio/la raditi u našem kolektivu. Prijavi se
Zašto Globaldizajn?
Opuštena radna atmosfera, vrhunska radna ekipa koja posao odrađuje na najvišem nivou profesionalnosti, prilikom koje koristi najmoderniju tehnologiju. Dugogodišnje radno iskustvo i preko 500 zadovoljnih klijenata uz niz nagrađivanih webova i aplikacija. Mogućnost napredovanja, usavršavanja i razvijanja talenata, kao i okruženje u kojem ne samo da se cijene, već su i poželjne vlastite ideje, proaktivnost i inicijativa uz razne druge benefite.

Ako i dalje misliš da je ovo samo slovo na ekranu, prijavi se i uvjeri sam u sve što nudimo!
Zašto Globaldizajn?, slika 1
Ponosni smo jer imamo
godina tradicije
dugogodišnjih korisnika
višegodišnji AAA certifikat
vrhunsku ekipu
Što kažu Globaldizajnovci?
Vedran
Front-end developer
"Uz ugodno radno okruženje i uvijek prisutan timski rad svaki zadatak rješavam s užitkom. Ako želiš slobodu za ostvarivanje svojih punih potencijala, Globaldizajn neka bude tvoj prvi odabir!"
Što kažu Globaldizajnovci?
Bojan
Web developer
"Svaki zadatak odrađujem brzo i efikasno. Sviđa mi se mogućnost odabira projekata i raznolikost zadataka. Dobar je osjećaj kada sa svojim nadređenima možeš imati friendly odnos te u svakom trenutku zatražiti mišljenje ili dobiti potrebne informacije."
Što kažu Globaldizajnovci?
Dajana
Web developer
"Mislila sam da će ovo biti samo posao, ali uz zabavne projekte dobila sam još bolju ekipu. Nije lako biti jedina programerka u timu, ali me barem svi slušaju i kao šećer na kraju – dobila sam njihove patkice."