Otvoreni radio
User: Otvoreni radio
Year: 17.08.2006.
Category:

Od zadnje promjene dizajna web stranica Otvorenog radija prošlo je podosta vremena i svakodnevno smo pronalazili sve više zamjerki na stari dizajn, a i na programski kod koji se tijekom godinama povećao kako su dodavane nove mogućnosti.

Poznavajući postojeće zahtjeve korisnika, postojeći sadržaj i trenutno važeće dizajnerske trendove krenuli smo u opsežni redizajn i zamjenu programske podloge. Dva tima su usko surađivala kako bi krajnji rezultat bio što bolji. Upotrebom drugačije strukture dizajna stranice, pazeći na optimizirani broj grafičkih elemenata stranica dizajnerski tim je uspio napraviti atraktivan i moderan dizajn. U odnosu na stari dizajn najpopularniji sadržaji su grupirani i istaknuti kako bi se još više olakšao pristup do njih.

Programerski tim je u potpunosti prebacio aplikacije na .NET platformu i iskoristio nekoliko naprednih tehnika za brže dohvaćanje i učitavanje stranica. Neke od baza koje su prije bile na MS Accessu su prebačene u MS SQL bazu kako bi server mogao nesmetano opsluživati sve veći broj posjetitelja - bez usporavanja.

Pozadinu web stranica i dalje drže GlobalAdmin CMS sustav koji se neprestano razvija i dopunjuje s novim mogućnostima. Pritom i dalje pazimo na glavne značajke GlobalAdmina, a to su - jednostavnost i brzina rada.

Posjetite : www.otvoreni.hr

Globaldizajn references
Previous All Next