CMS (Content Management System) - samostalno razvijen sustav za jednostavno održavanje web stranica Globaladmin - omogućava korisnicima brzo i efikasno postavljanje novih i mijenjanje postojećih sadržaja na web stranicama. Svaki korisnik s osnovnim znanjima rada na računalu upotrebom Globaladmina može u potpunosti savladati proces promjene sadržaja na stranicama bez upotrebe dodatnih alata (HTML editora, FTP klijenta...) i poznavanja programskih jezika (ASP, PHP...). Za uspješan rad u Globaladminu nije potrebno instalirati niti jedan dodatni softverski alat. Sve što je potrebno je imati bilo koju verziju Internet Explorera, Mozilla Firefoxa, Chroma ili Safarija.
Globaladmin - premium CMS
Globaladmin - premium CMS
Neograničen broj kategorija i stranica
Globaladmin - premium CMS
Višekorisnički rad
Globaladmin - premium CMS
Provjera ispravnosti linkova
Globaladmin - premium CMS
Povijest promjena
Globaladmin je Web CMS (Content Management System) – sustav za upravljanje sadržajem na Webu. On omogućava korisnicima brzo i efikasno postavljanje novih i mijenjanje postojećih sadržaja na web stranicama. Svaki korisnik s osnovnim znanjima rada na računalu upotrebom Globaladmina može u potpunosti savladati proces promjene sadržaja na web stranicama bez upotrebe dodatnih alata (HTML editora, FTP klijenta...) i poznavanja programskih jezika (ASP, PHP).

Rad s Globaladmin-om je vrlo lak i jednostavan, a odvija se preko web sučelja. Dovoljno je odsurfati na web adresu Globaladmin-a, autorizirati se pomoću korisničkog imena i lozinke te započeti s radom.

Jednostavnost izvedbe sučelja omogućuje svim profilima korisnika da vrlo brzo savladaju rad u ovoj web aplikaciji, a tome pridonosi i njegova sličnost s ostalim poznatim uredskim programskim alatima. Svaki registrirani korisnik Globaladmin sustava dobiva i besplatnu edukaciju za upotrebu ove aplikacije, a podrška stručnjaka Globaldizajna dostupna je u bilo koje vrijeme što omogućava trenutno rješavanje bilo kakvih nejasnoća ili problema na koje korisnik može naići.
Globaladmin je Web CMS (Content Management System) – sustav za upravljanje sadržajem na Webu. On omogućava korisnicima brzo i efikasno postavljanje novih i mijenjanje postojećih sadržaja na web stranicama.

Svaki registrirani korisnik Globaladmin sustava dobiva i besplatnu edukaciju za upotrebu ove aplikacije, a podrška stručnjaka Globaldizajna dostupna je u bilo koje vrijeme što omogućava trenutno rješavanje bilo kakvih nejasnoća ili problema na koje korisnik može naići.

GLAVNE FUNKCIJE:
 • jednostavno i lako snalaženje prilikom rada u Globaladminu preko web sučelja
 • podržava Microsoft platformu (ASP.NET i MS-SQL baza podataka)
 • podržava bilo koji drugi operativni sustav koji podržava Java i MySQL tehnologiju
 • hardversku platformu sačinjava nekoliko web poslužitelja iznimne snage i brzine
 • mogućnost istovremenog rada velikog broja korisnika
 • brzina, pouzdanost i jednostavnost
Iako je osmišljen kao jedinstvena cjelina za upravljanje sadržajem na webu, Globaladmin se lako povezuje s vanjskim programskim cjelinama te na taj način tvori vrlo snažnu programsku aplikaciju za web site. Na zahtjev klijenta, Globaladmin se može povezati s postojećim ili novim bazama podataka te na taj način stvoriti okruženje za interaktivan rad s podacima.
 • Pretraživanje
  • programski modul za pretraživanje može pretraživati pojmove koji se pojavljuju unutar bilo koje stranice kreirane u Globaladmin sustavu te vratiti rezultate pretraživanja u obliku kakvog korisnik zaželi
 • Mapa weba
  • hijerarhijski prikaz strukture web stranica kreira se automatski iz strukture web stranica u Globaladmin sustavu.
  • bilo kakva promjena nastala u strukturi stranica u Globaladmin sustavu trenutno je vidljiva i u Mapi weba 
 • Automatska arhiva novosti
  • mogućnost određivanja vremena aktivnosti neke stranice, odnosno trenutka od kad ona više ne smije biti vidljiva na webu
  • automatska arhiva s novostima gdje se za svaku novost može, ali ne mora odrediti trenutak kad prestaje biti aktualna na web stranicama i kad se premješta u arhivu
Sustav za upravljanje sadržajem i održavanje web stranica