Mobilne aplikacije postale su jedan od najefikasnijih kanala komunikacije na tržištu. U doba moderne tehnologije, najveći i najlakše dostupni izvor informacija, komunikacije te opće prihvaćeno sredstvo s najvišom razinom interaktivnosti upravo su mobilni uređaji. Kontinuiranim procesom kreiranja novih funkcionalnosti za razvoj aplikacija jednostavnih i brzih za korištenje, Globaldizajn djeluje u skladu sa zahtjevima klijenata te korištenjem moderne tehnologije stvara 'top proizvod'.

Izrada aplikacija na iPhone, iPad, Android i Windows platformama, te SMS rješenja usluge su za čiji proces stvaranja Globaldizajn pruža ne samo podršku u svim fazama njihovog razvoja, već i konzultantsku uslugu. 

Produktivna suradnja između klijenta i Globaldizajna ključ je uspjeha za postizanje željenih rezultata, kao i međusobna razmjena inovativnih ideja.  
Pogledajte mobilne aplikacije
 

iOS
Apple je svojom prvom verzijom mobitela uspio preokrenuti cijelo dotadašnje tržište. iPhone je donio korisničko sučelje rađeno prema mjeri korisnika i moćnu hardversku platformu sposobnu za izvođenje kompleksnih aplikacija kada je riječ o prezentaciji, jednostavnosti i brzini korištenja. Globaldizajn nudi mogućnost izrade jednostavnih i naprednih iPhone mobilnih aplikacija u Objective C programskom jeziku uz korištenjem iPhone iOS SDK programskih alata kako bi se u potpunosti iskoristila snaga platforme.

Primjeri aplikacija: 
Android
Otvorenom platformom Android, Google je uspio u kratko vrijeme pridobiti povjerenje velikog broja proizvođača mobitela koji dolaskom Apple iOS platforme nisu imali pravi odgovor na dominaciju iPhone uređaja u smislu mogućnosti i dorađenosti sučelja. 
Tim Globaldizajna je u mogućnosti ponuditi razvoj aplikacija korištenjem Android platforme prema Vašim zahtjevima.

Primjeri aplikacija:

AZ Fond
iCinestar Srbija
INA aplikacija za pametne telefone
m-hepi aplikacija za pametne telefone
Moj račun
Hrvatska pošta@Android
Otvoreni radio
m-prenosivnost
iCinestar Android
iCinestar
Europlakat BH@Android

Tifon@Android
Lociraj popust
AdriaGUIDE Zadar
Slooshaj
Otvoreni radio@Android


SMS
Komunikacija upotrebom SMS poruka u Hrvatskoj je jedan od najraširenijih načina komuniciranja. Globaldizajn je iz tog razloga razvio sustav koji omogućuje primanje, obradu i slanje SMS poruka kako bi poboljšali komunikaciju i razmjenu informacija između Vas i vaših budućih i sadašnjih korisnika ili suradnika. SMS sustav omogućuje razne primjene poput organizacije nagradnih igara, slanje promo poruka, obavijesti o statusu pošiljke/reklamacije, implementaciju rješenja u vlastite aplikacije. Za svaku poslanu poruku generira se detaljni izvještaj o statusu isporuke poruke.
Mobilne aplikacije