Globaldizajn je tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u web dizajnu, izradi web stranica i programiranju različitih vrsta web i mobilnih aplikacija za vodeće hrvatske i međunarodne tvrtke. U posljednjih nekoliko godina, proizvedena su brojna rješenja na području e-commerce (web trgovine - web shop i ePay sustav), sustavima za upravljanje sadržajem (CMS - Globaladmin) i ostalim aplikacijama izrađenih po zahtjevima korisnika.

Tim Globaldizajna sastoji se od 35 stručnjaka koji posao obavljaju na najvišem mogućem nivou, konstantno se suočavajući s novim izazovima, što je ujedno čini i motivaciju za postizanjem obostranog zadovoljstva; klijentovog i Globadizajnovog. Globaldizajn je poduzeće koje je od samih početaka kao dio svoje poslovne politike postavilo kvalitetu i funkcionalnost kao jedne od glavnih kriterija budućeg poslovanja. Komunikacija s klijentima prilikom rada na projektima za nas je od velike važnosti zbog maksimalne kvalitete krajnjeg ishoda rada stručnjaka Globaldizajna, što je svakako na obostrano zadovoljstvo.

Inovativnost, kreativnost, najkvalitetnija rješenja i niz drugih vrlina koje krase profil Globaldizajna bivaju prepoznati već dugi niz godina ne samo od strane zadovoljnih klijenata, već i stručnjaka iz IT branše. Trenutno referentna lista Globaldizajna sadrži preko 600 zadovoljnih klijenata širom Hrvatske i svijeta.
 
Pogledajte web trgovine

Pogledajte ostale referece:
Reference Globaldizajna