Web trgovine, web shopovi
 
Pogledajte web trgovine

Globaldizajn je izradio niz velikih i malih web trgovina s integriranim sustavom za online naplatu. Pouzdanost, brzina rada i jednostavnost za korisnika, ali i za administratora web trgovina karakteristike su koje odlikuju sustav. Svaku web trgovinu Globaldizajna moguće je jednostavno integrirati u računalni sustav korisnika i time iznimno poboljšati točnost podataka i jednostavnost 'back-end procesa', tj. izdavanje otpremnice, računa, vođenje skladišta. U svaku web trgovinu moguće je integrirati Globaldizajnovu ePay aplikaciju za pred-autorizaciju kreditnih kartica ili bilo koji drugi naplatni sustav.

Prilikom donošenja odluke o otvaranju vlastite web trgovine, pojavljuje se niz pitanja koja prethode njezinom pokretanju. Top 10 kriterija za analizu legalnosti web trgovine nalaze se u Blogu.

B2C - maloprodajna web trgovina, web shop
Maloprodajni sustav omogućuje automatski prikaz artikala, aktualnih maloprodajnih cijena i popusta, promo kodova, akcija, outleta, loyalty sustav. Pretraživanje artikala na više načina, sugestivno pretraživanje s prikazom fotografija proizvoda, Aplikacija automatski naplaćuje i prosljeđuje podatke za naplatu prema ERP sustavu (ukoliko postoji).

B2B - veleprodajna web trgovina, web shop
Veleprodajni sustav se sastoji od modula: login veleprodajnog kupca, prikaz cijena s aktualnih rabatima, prikaz veleprodajne košarice s više načina pretraživanja priklagođenih komercijalistima, povijest narudžbi, prikaz slanja i otpremnica.

Integracija s ERP (knjigovodstveni sustav)

Uspješno je provedena integracija sa ERP sustavima:
 
  • Wand 4D - 4 dimension d.o.o.
  • Luceed - Tomsoft d.o.o.
  • Times - Osmi bit d.o.o.
  • Laser TRS - Laser line d.o.o.
  • Centrix - Omega software d.o.o.
  • DB trg - DB soft
  • B.B.M. - B.B.M. software
 
Pogledajte web trgovine