Svijet medija
Korisnik: Svijet medija
Godina: 03.01.2007.
Nakon opsežnih priprema zaživjele su nove stranice tvrtke Svijet Medija, poznatoj zagrebačkoj tvrtki sa širokom ponudom raznih elektroničkih uređaja i zastupstvima renomiranih svjetskih tvrtki poput Sony, Nokia, Samsung, Siemens... Značajke novih web stranica nije samo promijenjeni web dizajn. Kompletno je zamijenjena i aplikacija koja pogoni web stranice, koja sada koristi GlobalAdmin.Light CMS, te sustav za dvosmjernu sinhronizaciju podataka s poznatim Luceed knjigovodstvenim sustavom.

Administracija proizvoda i svih njihovih opisa se izvodi direktno u Luceed-u, nakon čega se sve napravljene promjene preslikavaju na web stranice. Na taj način, održavanje web stranica je znatno olakšano, a posjetiteljima se nude najnovije informacije o proizvodima, cijenama i raspoloživosti. Na isti način se prenose sve informacije o narudžbama napravljenih na webu u Luceed.

Posjetitelje uskoro očekuje i otvaranje web shopa s mogućnosti online autorizacije kreditnih kartica, što će omogućiti jednostavniju kupovinu proizvoda bez potrebe za izlaskom iz topline doma.
Ostale reference Globaldizajna
Prethodna Sve Sljedeća