ZET.hr
Korisnik: ZET.hr
Godina: 07.10.2014.
Kategorija: CMS, Web stranice, Web dizajn,
Javni gradski prijevoz – jedan od aduta kojime Zagreb opravdava status metropole. ZET ili Zagrebački električni tramvaj uz tramvajski prijevoz, nudi i ostale usluge iz sfere transportnih sustava. Pa tako nude autobusni prijevoz, prijevoz osoba s invaliditetom, školski prijevoz, uspinjaču, prijevoz panoramskim autobusima, te vožnju vlakićem za najmlađe.

Zagrebački električni tramvaj ima nove web stranice u skladu sa ostalim podružnicama Zagrebačkog holdinga. Uz sada već standardan pregled voznih redova po linijama, od sada možete vidjeti i samu trasu linije na karti. Ukoliko trebate negdje stići a ne znate kuda bi trebali ići, ili kojim prijevoznim sredstvima možete stići na odredište. kao i kojim linijama morate ići, od sada imate u ponudi i planer putovanja.Dovoljno je upisati polazište i odredište, i planer će vam prikazati na karti put kojim možete ići kao i kojim prijevoznim sredstvima (autobus, tramvaj) te brojeve linija koje voze tim pravcem.

Jeste li znali da vozila ZET-a čak tri puta dnevno obiđu ekvator, a godišnje... 109 puta prijeđu put do Mjeseca i natrag?


Saznajte još puno toga na novim stranicama....
Ostale reference Globaldizajna
Prethodna Sve Sljedeća